Advertisement

Βασίλης Χαλακατεβάκης / Pantreythke Gnwstos Ellhnas H8opoios Fwto : Ο βασίλης χαλακατεβάκης θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας και το αποκάλυψε στο πρωινό.

Βασίλης Χαλακατεβάκης / Pantreythke Gnwstos Ellhnas H8opoios Fwto : Ο βασίλης χαλακατεβάκης θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας και το αποκάλυψε στο πρωινό.. Πρόκειται για ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τη γέννηση του οποίου έκανε γνωστή ο ίδιος ο ηθοποιός. Για πρώτη φορά μπαμπάς στα 63 του. Ο γνωστός ηθοποιός, που αγαπήθηκε μέσα από το ρόλο του στη σειρά του αντ1, το καφέ της χαράς. Καλεσμένος στην εκπομπή «το πρωινό» την τετάρτη βρέθηκε ο βασίλης χαλακατεβάκης. Ο βασίλης χαλακατεβάκης τους αποκάλυψε ότι περιμένει παιδί άφωνος ο γιώργος λιάγκας.

Ο βασίλης χαλακατεβάκης βρέθηκε καλεσμένος στο πρωινό και αποκάλυψε στη φαίη σκορδά και στον γιώργο λιάγκα πως θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά. Δες την απίστευτη μεταμόρφωση του ηθοποιού! Ο βασίλης χαλακατεβάκης αποκάλυψε πως η αγαπημένη του είναι έγκυος και αναμένεται να υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί σε τρεις μήνες. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσω της τηλεοπτικής σειράς του mega. Πρόκειται για τον διαχειριστή της πολυκατοικίας και ιδιοκτήτη των διαμερισμάτων των 4 απαράδεκτων στην οδό αδάμαντος 4 στο λυκαβηττό.

Synentey3h Basilhs Xalakatebakhs Dytikes Maties
Synentey3h Basilhs Xalakatebakhs Dytikes Maties from dytikesmaties.gr
«το καφέ της χαράς» επιστρέφει σε λίγους μήνες στις οθόνες μας και ο. Ο γνωστός ηθοποιός, που αγαπήθηκε μέσα από το ρόλο του στη σειρά του αντ1, το καφέ της χαράς. Πρόκειται για τον διαχειριστή της πολυκατοικίας και ιδιοκτήτη των διαμερισμάτων των 4 απαράδεκτων στην οδό αδάμαντος 4 στο λυκαβηττό. Ο βασίλης χαλακατεβάκης γεννήθηκε στα χανιά στις 22 απριλίου του 1958. Ο βασίλης χαλακατεβάκης τους αποκάλυψε ότι περιμένει παιδί άφωνος ο γιώργος λιάγκας. Για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε ο ηθοποιός βασίλης χαλακατεβάκης, ο γνωστός εκείνη, όμως στάθηκε δίπλα μου και αυτό ήταν πολύ σπουδαίο», ανέφερε ο βασίλης χαλακατεβάκης. Ο βασίλης χαλακατεβάκης μίλησε ακόμα για τον ανατρεπτικό του γάμο, καθώς δεν γνώριζε τίποτα γι'αυτόν! Βασιλης χαλακατεβακης shared a post to the group:

Ο βασίλης χαλακατεβάκης γεννήθηκε στα χανιά στις 22 απριλίου του 1958.

Ο βασίλης χαλακατεβάκης γεννήθηκε στα χανιά στις 22 απριλίου του 1958. Είχα μία υποψία, είχα λάβει κάποια μηνύματα, είχα διαπιστώσει κάποιες κινήσεις, αλλά δεν. Ο φούρναρης του «καφέ της χαράς» ποζάρει ξανά ως λευτέρης στο κολοκοτρωνίτσι εικόνα. Πρόκειται για ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τη γέννηση του οποίου έκανε γνωστή ο ίδιος ο ηθοποιός. «το καφέ της χαράς» επιστρέφει σε λίγους μήνες στις οθόνες μας και ο. Για πρώτη φορά μπαμπάς στα 63 του. Κοινωνικό χάρολντ και μοντ, στον νέο ακάδημο. Ο γνωστός ηθοποιός, που αγαπήθηκε μέσα από το ρόλο του στη σειρά του αντ1, το καφέ της χαράς. Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο βασίλης χαλακατεβάκης, αφού την παρασκευή 5/3 έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη μητέρα του. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «πρωινό» και αποκάλυψε ότι η κατά είκοσι χρόνια νεότερη σύντροφό του. Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις. Για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε ο ηθοποιός βασίλης χαλακατεβάκης, ο γνωστός εκείνη, όμως στάθηκε δίπλα μου και αυτό ήταν πολύ σπουδαίο», ανέφερε ο βασίλης χαλακατεβάκης. Χάρης ρώμας, ρένια λουιζίδου, γεράσιμος σκιαδαρέσης, τζόυς ευείδη, πάρης σκαρτσολιάς, έφη ρασσιά, χριστίνα τσάφου, φωτεινή ντεμίρη, κώστας φλωκατούλας, βασίλης.

Καλεσμένος στην εκπομπή «το πρωινό» την τετάρτη βρέθηκε ο βασίλης χαλακατεβάκης. Ο φούρναρης του «καφέ της χαράς» ποζάρει ξανά ως λευτέρης στο κολοκοτρωνίτσι εικόνα. Ο βασίλης χαλακατεβάκης θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας και το αποκάλυψε στο πρωινό. Για πρώτη φορά μπαμπάς στα 63 του. Ο γνωστός ηθοποιός, που αγαπήθηκε μέσα από το ρόλο του στη σειρά του αντ1, το καφέ της χαράς.

Basilhs Xalakatebakhs O Gamos Ekplh3h Sta 59 Ta 20 Xronia Diaforas Me Th Syzygo Kai Oi 2 Karkinoi Poy Nikhse
Basilhs Xalakatebakhs O Gamos Ekplh3h Sta 59 Ta 20 Xronia Diaforas Me Th Syzygo Kai Oi 2 Karkinoi Poy Nikhse from cdn.enimerotiko.gr
Για πρώτη φορά μπαμπάς στα 63 του. Ο βασίλης χαλακατεβάκης θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά στα 63 του χρόνια. Ο βασίλης χαλακατεβάκης βρέθηκε καλεσμένος στο πρωινό και αποκάλυψε στη φαίη σκορδά και στον γιώργο λιάγκα πως θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά. Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις. Πρόκειται για ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τη γέννηση του οποίου έκανε γνωστή ο ίδιος ο ηθοποιός. Ο γνωστός ηθοποιός, που αγαπήθηκε μέσα από το ρόλο του στη σειρά του αντ1, το καφέ της χαράς. Κοινωνικό χάρολντ και μοντ, στον νέο ακάδημο. «με τη δέσποινα έχουμε 20 χρόνια.

Βασιλης χαλακατεβακης is with δέσποινα μαραγκουδάκη and 9 others.

Ο βασίλης χαλακατεβάκης γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του σε μια παράσταση όπως αποκάλυψε ο ίδιος και ο γάμος τους οργανώθηκε μέσα σε μια νύχτα. Ο ηθοποιός βασίλης χαλακατεβάκης αποκαλύπτει ότι είχε περάσει δύο καρκίνους © youtube/αντ1. «με τη δέσποινα έχουμε 20 χρόνια. Είδηση και μάλιστα αποκλειστική μιλώντας σήμερα στο «πρωινό» του αντ1. Πρόκειται για τον διαχειριστή της πολυκατοικίας και ιδιοκτήτη των διαμερισμάτων των 4 απαράδεκτων στην οδό αδάμαντος 4 στο λυκαβηττό. Για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε ο ηθοποιός βασίλης χαλακατεβάκης, ο γνωστός εκείνη, όμως στάθηκε δίπλα μου και αυτό ήταν πολύ σπουδαίο», ανέφερε ο βασίλης χαλακατεβάκης. Κοινωνικό χάρολντ και μοντ, στον νέο ακάδημο. Ο βασίλης χαλακατεβάκης θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας και το αποκάλυψε στο πρωινό. Είχα μία υποψία, είχα λάβει κάποια μηνύματα, είχα διαπιστώσει κάποιες κινήσεις, αλλά δεν. Βασιλης χαλακατεβακης is with δέσποινα μαραγκουδάκη and 9 others. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσω της τηλεοπτικής σειράς του mega. Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις. Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο βασίλης χαλακατεβάκης, αφού την παρασκευή 5/3 έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη μητέρα του.

Πατέρας έγινε ο δημοφιλής ηθοποιός βασίλης χαλακατεβάκης και μαζί με τη σύζυγό του δέσποινα μαραγκουδάκη ζουν τις ωραιότερες στιγμές της ζωής τους. Δες την απίστευτη μεταμόρφωση του ηθοποιού! Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις. Είχα μία υποψία, είχα λάβει κάποια μηνύματα, είχα διαπιστώσει κάποιες κινήσεις, αλλά δεν. Ο ηθοποιός βασίλης χαλακατεβάκης αποκαλύπτει ότι είχε περάσει δύο καρκίνους © youtube/αντ1.

Basilhs Xalakatebakhs Egine Mpampas Kai Des Tis Nees Fwtografies Mesa Apo To Maieythrio Gossip Tv Gr
Basilhs Xalakatebakhs Egine Mpampas Kai Des Tis Nees Fwtografies Mesa Apo To Maieythrio Gossip Tv Gr from gos.bbend.net
Η θεατρική παράσταση «χάρολντ και μοντ», σε σκηνοθεσία σωτήρη χατζάκη παρουσιάζεται στο θέατρο νέος ακάδημος. Κοινωνικό χάρολντ και μοντ, στον νέο ακάδημο. «με τη δέσποινα έχουμε 20 χρόνια. Ο βασίλης χαλακατεβάκης παραχώρησε συνέντευξη στη «φωλιά των κουκου», όπου μεταξύ άλλων σχολίασε πως το ευρύ κοινό τον ταύτισε τόσο με τον ρόλο του «λευτέρη πουλόπουλου». Βασίλης χαλακατεβάκης | ο 62χρονος στην πρώτη φωτογραφία με τη 42χρονη εγκυμονούσα σύζυγό του. Καλεσμένος στην εκπομπή «το πρωινό» την τετάρτη βρέθηκε ο βασίλης χαλακατεβάκης. Βασιλης χαλακατεβακης is with δέσποινα μαραγκουδάκη and 9 others. Πρόκειται για ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τη γέννηση του οποίου έκανε γνωστή ο ίδιος ο ηθοποιός.

Για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε ο ηθοποιός βασίλης χαλακατεβάκης, ο γνωστός εκείνη, όμως στάθηκε δίπλα μου και αυτό ήταν πολύ σπουδαίο», ανέφερε ο βασίλης χαλακατεβάκης.

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο βασίλης χαλακατεβάκης, αφού την παρασκευή 5/3 έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη μητέρα του. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «πρωινό» και αποκάλυψε ότι η κατά είκοσι χρόνια νεότερη σύντροφό του. Πατέρας έγινε ο δημοφιλής ηθοποιός βασίλης χαλακατεβάκης και μαζί με τη σύζυγό του δέσποινα μαραγκουδάκη ζουν τις ωραιότερες στιγμές της ζωής τους. Πρόκειται για ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τη γέννηση του οποίου έκανε γνωστή ο ίδιος ο ηθοποιός. Βασίλης χαλακατεβάκης | ο 62χρονος στην πρώτη φωτογραφία με τη 42χρονη εγκυμονούσα σύζυγό του. Κοινωνικό χάρολντ και μοντ, στον νέο ακάδημο. Βασιλης χαλακατεβακης is with haris romas and 29 others. Για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε ο ηθοποιός βασίλης χαλακατεβάκης, ο γνωστός εκείνη, όμως στάθηκε δίπλα μου και αυτό ήταν πολύ σπουδαίο», ανέφερε ο βασίλης χαλακατεβάκης. Είχα μία υποψία, είχα λάβει κάποια μηνύματα, είχα διαπιστώσει κάποιες κινήσεις, αλλά δεν. Φωτογραφίζεται πρώτη φορά με την έγκυο σύζυγό του. Ο γνωστός ηθοποιός, που αγαπήθηκε μέσα από το ρόλο του στη σειρά του αντ1, το καφέ της χαράς. Χάρης ρώμας, ρένια λουιζίδου, γεράσιμος σκιαδαρέσης, τζόυς ευείδη, πάρης σκαρτσολιάς, έφη ρασσιά, χριστίνα τσάφου, φωτεινή ντεμίρη, κώστας φλωκατούλας, βασίλης. Ο βασίλης χαλακατεβάκης τους αποκάλυψε ότι περιμένει παιδί άφωνος ο γιώργος λιάγκας.

Posting Komentar

0 Komentar